Press release

”Education in rural entrepreneurship through producing and valorising of medicinal and aromatic plants” este un proiect transnațional, coordonat de ECO Herbal și implementat în parteneriat cu Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială (ACE-ES Romania), Society for Medicinal Plant and Natural Product Research (Germania) și LATVIJAS LAUKSAIMNIECIBAS UNIVERSITATE – Faculty of Economics and Social Development (Letonia). Proiectul a inceput la 1 octombrie 2016, are o durată de 24 de luni și este dezvoltat cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Erasmus+ , Actiunea Cheie 2 – Parteneriate Strategice pentru Educația Adulților.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

O1: Dezvoltarea antreprenoriatului rural și stimularea oportunităților de angajare și auto-angajare în mediul rural prin educație referitoare la producerea și valorizarea platelor aromatice.

O2: Dezvoltarea unor materiale de training inovative pentru a facilita incluziunea grupurilor dezavantajate (demonstrații, înregistrări video, filme didactice, formulare înregistrare, bune practici in domeniu, noi tehnologii legate de producerea și valorizarea platelor aromatice etc)

O3: Diseminarea produselor intelectuale realizate in proiect către specialiști, factori interesați etc.

1070total visits,1visits today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *